3 Şubat 2017 Cuma

İnternetten Para Kazan ! Para Kazandıran Oyunlar Listesi Çiftlik Bank İle Para Kazan !


İnternetten Para Kazan!Para Kazandıran Oyunlar Listesi 

Çiftlik Bank İle Para Kazan!



Çiftlik Bank oyunu İnternetten para kazandıran oyunlar arasında en sağlam ve en güvenilir olanıdır. Çiftlik bank oyununa rahatlıkla para yatırıp , kat kat fazlasını kazanabilirsiniz. Çiftlik bank oyunu o kadar güvenilir ki birlik sistemi olup bu birlikleri milyon TL paralar yatırabiliyorlar ve hiç pişman olmuyorlar. Eğer yüklü bir yatırım yapacaksanız ve çok uğraşmadan kazanmak istiyorsanız sizin yeriniz tam olarak çiftlik bank oyunudur. 200-300 bin TL civarı yatırıp senede 150 bin TL kar yapan insanların sayısı çok fazla bu yüzden çok ama çok güvenilir bir oyundur. Şimdi sizlere oyunu tam olarak anlatacağım. Çiftlik bank ile nasıl para kazanılır? hangi hayvanlar ne kadar kazandırır? gibi sorulara cevap bulacaksınız.Yazımız sonunda oyun hakkında tam olarak bilgileneceksiniz.

Oyunun Başında Ne Yapmalıyım?


Oyunun başında size 15 altın verilir ve bu altın ile Manisa tavuğu alabilirsiniz. Manisa tavuğunun fazla bir kazancı yoktur. Günlük 10 kuruş para kazandırır. 0.10 altın kazandırır bu da 10 kuruşa tekabül eder. Bu yatırım yapacaklar için iç açıcı bir durum değildir ve daha çok öğrenci kesime hitap eder. Yani yatırım yapacak olanlar buna bakmasın bile. Parayı ise pazar bölümüne girip ürünleri sat deyince kazanıyorsunuz.


Hangi Hayvan Ne Kadar ve Ne Kadar Kazandırıyor?




Manisa Tavuğu saatte 100 üretim yapar. Yem tüketimi azdır sadece 25 yem tüketimi yapar(yem altın ile satın alınmaktadır. Yani yeme para harcanmaktadır).Yaşam döngüsü ise 365 gündür yani bir kere aldığınızda 365 gün boyunca üretim yapmaya devam eder. 15 altına satın alırsınız. Karı çok azdır bence en başta verilen 15 altını bile Manisa tavuğuna harcamayın derim çünkü uğraşmaya değmez. Fakat yatırım yapmak istemiyorsanız az ama yinede kazanmak istiyorsanız size en başta verilen 15 altın ile Manisa tavuğu alıp küçük miktarlar kazanabilirsiniz. Öğrenci ve yatırım yapmayan kesimin alacağı , yatırımcı kesimin ise uğraşmasını tavsiye etmediğim bir tavuktur.





Zibrit tavuğu saatte 125 üretim yapar. Yem tüketimi ise 125 ürettiğine görefazladır.Yaşam döngüsü 365 gün olup bu süre boyunca üretim yapmaya devam eder. Fiyatı ise 20 altın , yani 20 TL'dir. Zibrit tavuğu manisa tavuğundan bile zararlıdır. yatırım yapmayacak kesim bile bu tavuğu almasın çünkü Manisa tavuğu daha karlıdır. Yatırım yapacaklar yine bu tavuktan da uzak dursunlar. Yani biraz boşuna konulmuş bir tavuktur.









Denizli tavuğu saatte 250 üretim yapmaktadır. Yem tüketimi ise saatlik 40 yemdir. Yaşam döngüsü ise diğer tavuklar gibi 365 gündür. Düşük yatırım yapacaklar için biraz da olsa makul bir tercihtir.Fakat karı yinede fazla değildir.Fiyatı 45 altın yani 45 TL'dir. Yem tüketimi ve saatlik üretimi göz önüne alırsak küçük yatırımlar için düşünülebilir. Ama büyük yatırımcılara kesinlikle önermem.






Endülüs tavuğunun saatlik 500 üretimi vardır. Yem tüketimi saatte 45 yemdir. Yaşam döngüsü ise 365 gündür. Fiyatı 75 altın yani 75 TL'dir. Endülüs tavuğu günde 50 kuruş kazandırmaktadır.yani yıllık 182 TL kazandırmaktadır( yem tüketimi hesaplanmadan ve tamamen depoyu hiç kaçırmadan bu para kazanılır).Eğer üretimleri hiç kaçırmaz iseniz ve yem masrafını saymaz isek böyle bir para kazanırsınız. Onları da devreye katar isek yaklaşık 160 TL kazanırsınız bir senede. Biraz da olsa karlıdır.Depo ve yem masrafını yazımın sonunda paylaşıp bu konuda sizi bilgilendireceğim. Tüm hesapları yapabilirsiniz.



Habeş tavuğunun saatlik 1.000 üretimi vardır. Yem tüketimi ise 70 yemdir. Yaşam döngüsü de 365 gündür. Fiyatı 150 altın yani 150 TL'dir. günlük kazancı 1 TL'dir. Yıllık ise 365 TL yapmaktadır. Bu hesaplamada da depo ve yem masrafı dahil değildir. Karlı bir yatırımdır. Ama bir senede bu karı elde edersiniz. Çiftlik bank oyununda her kesime hitap eden kuşlar vardır. Maddi durumunuza ve paraya olan ihtiyacınıza göre yatırım yapıp bir senede istediğiniz karı elde edebilirsiniz. Para çekimi ise bakiyeniz 20 TL olunca çekebilirsiniz. Yani her 20 TL'de bir para çekimini gerçekleştirebilirsiniz. Habeş tavuğundan net karınız ise senelik 200 TL'dir.






Şimdi tavuklardan sıyrılıp ineklere geçmekteyiz. Daha çok yatırım isteyen ve daha çok kazanç getiren hayvanlardır. Anadolu ineği inekler arasında en ucuz olan ve en az kazandırandır. Fakat tüm tavuklara göre daha fazla kazandırmaktadır. Anadolu ineği saatlik 1.000 üretim yapar. Yem tükemiti ise 70 yemdir. Yaşam döngüsü de 365 gündür. Aslında Habeş tavuğu ile hiçbir farkı yoktur. İkisinden birini almak isterseniz ise Anadolu ineğini almanızı öneririm. 150 altın yani 150 TL olan Anadolu ineği yıllık 365 TL kazandırmaktadır.NOT: Bu kazançlar depo masrafı ve yem masrafı dahil edilmeden elde edilen kazançlardır. Lütfen buna dikkat ediniz.





Simental ineği saatte 1.250 üretim yapmaktadır. Saatlik yem masrafı ise 210 yemdir. Yaşam döngüsü ise 365 gündür. Günlük 1.250 TL kazandıran bu inek yıllık 456,25 TL kazandırmaktadır. Fiyatı 200 altın yani 200 TL'dir. yem masrafını ve depoyu hesaba katarsak ve depoyu çok büyütüp hiçbir üretimi kaçırmaz iseniz.Yıllık ne karınız 240 TL olmaktadır. Fakat hiç kaçırmamak için deponuzu genişletmeniz ve deponuzun dolum saatini hesaplayıp o saatte bir siteye girerek deponuzu boşaltmanız gerekmektedir. Bunun hesabı ise çok basit yapılmaktadır.





Angus ineği saatte 2.500 üretim yapmaktadır. Yem masrafı ise saatlik 290 yemdir. Yaşam döngüsü 365 gündür. Fiyatı ise 450 altın yani 450 TL'dir. Günlük kazancı 2.500 TL'dir. Yıllık ise bu kazanç 912 TL'dir. Yem masrafı ve depoyu genişletirseniz ve hiç kaçırmaz iseniz üretimi net karınız senede 450 TL'dir. Orta seviyede yatırımcılara tavsiye ederim. Yıllık kazancı gayet iyidir. Fakat dediğim gibi orta seviye yatırımcılar için makuldür. Büyük yatırımcılar için senede 450 TL kar bilmiyorum ne kadar büyüktür. Yapmanız gereken tek şey ise deponuzun dolum saatini hesaplayıp mesela 5 saat ise her 5 saatte bir girip deponuzu pazar bölümünden boşaltmaktır.




Jersey ineği saatte 5.000 üretim yapmaktadır. Yem masrafı ise saatlik 350 yemdir. Yaşam döngüsü 365 gündür. Günlük 5 TL , aylık 150 TL yıllık ise 1.825 TL'dir. Gayet karlı bir yatırımdır. Yatırımcılara öneririm. Çünkü hiç bir şeyle uğraşmadan senelik iyi bir kar elde edersiniz. Fiyatı 750 altın yani 750 TL'dir. 5 ay içinde yatırdığınız parayı geri alıp diğer 7 ay kara elde edersiniz. Bence bu seviyede yatırım yapacak insanlar kesinlikle yatırımını bu ineğe yapsınlar. Paranızı hesabınız 20 TL olunca istediğiniz zaman çekebilirsiniz.Paranızı ise papara hesabınızdan çekebilirsiniz. Papara oldukça güvenilir bir banka hesabı gibidir.Yazımın sonunda bunu ayrıca açıklayacağım.




Firiz ineği saatlik 10.000 üretim yapmaktadır. Saatte 460 yem tüketimi vardır. Yaşam döngüsü 1.500 altın yani 1.500 TL'dir. Günlük 10 TL , aylık 300 TL , yıllık ise 3650 TL kazancı vardır. Fakat
kazancı fazla olan ineklerde yem tüketimi de fazladır ve üretim de fazla olduğu için deponuzu da genişletmeniz gerekmektedir. Bunun için bunları hesaplamanız gerekmektedir. Fakat yatırım ne kadar çok olursa kazanç o kadar fazladır. Yıllık bu inekten kazancınız 3.650 TL'dir. Fakat bunun 450 TL'si masraflara gidebilir. Tam bir hesap değil fakat aşağı yukarı masraf budur. Yatırımcılara kesinlikle tavsiye ederim.


                                        
Kafkas arısı çok kazançlıdır. Saatlik 20.000 üretimi vardır. Yem tüketimi ise saatlik 1.100 yemdir. Yaşam döngüsü 365 gündür. Fiyatı 3.000 altın yani 3.000 TL'dir. Günlük 20 TL , aylık 600 TL , yıllık ise 7.300 TL'dir. Fakat yem masrafı ve depo geliştirmesi fazladır. Yıllık net karı 3.500 TL'dir. Oldukça karlı olan Kafkas arısını kesinlikle tavsiye ederim. Çok ama çok karlı bir yatırımdır. Büyük yatırımcıların kesinlikle arı almasını tavsiye ederim çünkü kazancı çok fazladır. Ve daha az uğraş ile daha çok kazanç elde edersiniz , bu yüzden kesinlikle Kafkas arısını almanız ve yatırım yapmanızı tavsiye ederim. Deponuzu genişletip hiç bir üretimi kaçırmaz iseniz ve yem masrafını da ayarlar iseniz kesinlikle çok kazanırsınız. NOT : Eğer toplam yem bitti ise üretim tamamen durur. Bu yüzden yeme dikkat edin . Yoksa üretim durur ve kazanç da durur.Yem deposunu geliştirip bolca yem almanızı kesinlikle öneririm. Özellikle büyük yatırımcıların buna çok ama çok dikkat etmesini rica ediyorum.Yem deposu ve üretim deponuzu geliştirin , her her gün üretim devam etsin hem de hiç bir üretimi kaçırmayın.



Carniola bal arısı oyunun en karlı hayvanıdır. Dediğim gibi büyük yatırımcıların kesinlikle arı almasını tavsiye ediyorum. Carniola bal arısı saatlik 35.000 üretim yapmaktadır. Saatlik yem tüketimi 15.000 yemdir. Yaşam döngüsü ise 365 gündür. Büyük yatırımcıların alması gereken iki hayvandan birisidir. Fiyatı 4.500 altın yani 4.500 TL'dir. Kazancı ise günlük 35 TL , aylık 1.050 TL , yıllık ise 12.600 TL'dir. Fakat yem masrafı ve depo masrafı çoktur. bu yüzden net kazancı 5.500 TL'dir. Büyük yatırımcılar ne kadar çok kazanmak istiyorlar ise o kadar bu arıdan almalılar. Bu arıdan 30 - 40 - 50 tane alıp çok ama çok iyi paralar kazanan insanları birebir tanıyorum. Bu yüzden bu oyuna yüklü para yatırmak ister iseniz kesinlikle bu arıyı alın ve çok kazanın.


Saanen keçisi oyuna sonradan eklenen ve ömrü fazla olan bir keçidir. Çok büyük yatırımcılar için kaçınılmaz adrestir. Saatlik üretimi 45.000 üretimdir. Yem masrafı ise saatte 10.000 yemdir. Yaşam döngüsü ise diğer hayvanların iki katıdır. Yani 700 günlük bir yaşam döngüsü vardır. Fiyatı 12.000 altın yani 12.000 TL'dir. Fiyatı yüksektir fakat kazancı oldukça fazladır. Günde 45 TL , aylık 1350 TL , yıllık 16.200 TL , 2 yıllık ise 32.400 TL'dir. Masrafları da bir o kadar fazladır. Ama şu anda yem masrafı az olduğu için karı çok fazladır. Çünkü Carniola bal arısının saatlik yem tüketimi 15.000 iken bu keçinin yem tüketimi 10.000 yemdir. Üstüne üslük bir de üretimi 45.000 üretimdir. Sonradan eklenip oyunun en karlı hayvanı olmuştur. 2 yıllık olan bu hayvan her hayvandan daha fazla kazandırmaktadır. Büyük yatırımcılara kesinlikle tavsiye ederim. Çok kazanmak için çok para yatırmak gerekmektedir. Bu yüzden de bu hayvanı tercih etmelisiniz ve çok kazanmalısınız. Şu anda oyunun en karlı hayvanıdır.


Üretim Deposu ve Yem Deposu Nedir?




    Soldaki bölümden depo bölümüne tıkladığınızda karşınıza fotoğrafta gördüğünüz gibi yem deposu ve üretim deposu çıkmaktadır. Yem deposu 1 altın karşılığında 5.000 gram  artırılabilir. Doluluk oranı da burada yazar ve buna göre deponuzu doldurursunuz. Yem deposu çok önemlidir. Çünkü eğer toplam yem biterse yem deposundaki doluluk oranı %0 olur ise üretim tamamen durur ve kazanç elde edemezsiniz. Böyle bir durum olursa tekrar yem alıp üretimi başlatabilirsiniz. Ama bunu yapmak yerine size tavsiyem yem deponuzu geliştirip market bölümünden bolca yem almanız ve rahat etmenizdir. Özellikle yüksek yatırım yapmış iseniz. Hangi hayvanları aldığınızı ve günlük toplam yem masrafınız hesaplayıp buna göre aylık veya yıllık yetecek yemi almanızı ve yem deponuzu geliştirmenizi tavsiye ederim. Çünkü yem almak zorunludur yem bitince üretim de biter.

Üretim deposu ise saatlik üretimle ilgilidir. Aldığınız hayvanların saatlik üretimi mesela 100 üretim ise deponuz da 100 stok ise her saat girip deponuzu boşaltmanız gerekir. Çünkü depo dolunca da üretim durur. Siz depoyu tekrar boşaltana kadar üretim olmaz. Bu yüzden oyuna 5 saatte bir girecekseniz 5 saatlik size yeten depoya kadar genişletin. Örnek veriyorum saatlik üretiminiz 10.000 ise ve siz 5 saatte bir oyuna giriyorsanız. Üretim deponuzu 50.000 stok yapıp her 5 saatte bir boşaltırsınız ve üretim hiçbir zaman durmaz. Eğer 5 saatte bir oyuna girecekseniz ve garantiye almak için daha fazlada depoyu geliştirebilirsiniz ve aksilik durumlarında bile üretiminiz durmaz. Benim tavsiyem ise 10 saatlik üretim kadar deponuzu geliştirmenizdir. Çünkü bu sistem siz uyurken bile üretim yapmanızı sağlar ve hiç bir zaman zarar etmezsiniz.


Oyuna Nasıl Para Yatırırım? Oyundan Nasıl Para Çekerim ?




  
Bu bölümden altın satın alabilirsiniz ve bu altınlarla hayvan satın alabilirsiniz. İsterseniz deponuzu genişletirsiniz veya yem alabilirsiniz. Yani oyuna para yatırmak için altın satın al bölümünü kullanmanız gerekmektedir.Para yatırma seçenekleri üstteki fotoğrafta bulunmaktadır. Papara ise ayrı bir şeydir ve çok güvenilirdir. Oyuna buradan da para yatırabilirsiniz.



Üstteki fotoğraf ise para çekebileceğiniz bölümdür. Ödeme al bölümüne tıkladığınızda karşınıza bu ekran çıkar. Bunun için papara hesabı açmanız gerekmektedir.Ve para çekmeden önce çiftlik bankın Facebook sayfasına özel mesaj atıp kimlik onayı yapmanız gerekmektedir. Bunun için sizden bazı resmi belgeler istemektedirler. Bu işlemi de yapınca hesabınızda 20 TL olduğu anda paranızı papara hesabınıza çekip daha sonradan istediğiniz banka hesabına aktarabilirsiniz. İsterseniz solda bulunan butonlardan destek paneli bölümünden de moderatöre yazabilirsiniz ve kimlik onaylatma işlemini yapabilirsiniz.


Papara Nedir?



Papara bu tarz oyunlarda para çekebileceğiniz 7/24 işlem yapabileceğiniz bir sistemdir. Çok ama çok güvenilirdir. Her seferinde giriş için telefonunuza özel kod gelmektedir.Güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı yoktur.Rahatlıkla güvenebilirsiniz. İstediğiniz her saat işlem yapabilirsiniz. Parapa.com'a girip hesap açmanız ve bu hesabı onaylatmanız yeterlidir.

Not : Kazanç planları tam olarak aynı değildir fakat yem masrafınızı ve depo masrafınızı göz önüne alırsanız yaptığım hesaplarla çok fazla fark yoktur. Yani 3 aşağı 5 yukarı aynı rakamlardır. Yüksek yatırımcı iseniz kesinlikle çiftlik bank oyununu tercih etmenizi ve çok kazanmanızı tavsiye ederim. Bol kazançlar diliyorum.


Play Store Uygulaması


Oyun o kadar gelişmiştir ki Play Store'de uygulaması bile bulunmaktadır. Bu tarz oyunlarda bir tek çiftlik bank oyunun da bu mevcuttur. Sadece bu bile yatırım yapılacak siteler arasında en başta olduğunu açıklamaktadır. Çünkü şirketleşmiş ve kullanıcılarına %100 memnuniyet veren mükemmel bir oyundur.



1 yorum:

  1. Tosun nerde şimdi. Enayi paralarını ezer kesin. Krizler sizi ��

    YanıtlaSil